DETTA ÄR VIDRIGT AV MEDIA!

Läs:
(För er som inte vet har Britney Spears en konsär på globen 13 och 14 juli och biljetterna är utsålda men läs vad media tycker om denna turnén)


"Citat från Aftonbladet.se:

Aftonbladet kommer att fotobojkotta Britney Spears konsert. Anledningen är att arrangören vill att fotograferna skriver på ett avtal som gör att de kan förlora upphovsrätten till bilderna. Arrangören kräver också att bilderna inte får publiceras efter 30 dagar och att inga bilder får säljas vidare. Bilder som arrangören anser vara ”kränkande” för Britney Spears får inte heller publiceras. Dessutom kan fotograferna personligen hållas ansvariga om någon del av avtalet bryts. På grund av ovanstående krav tänker Aftonbladet inte fotografera konserten, och kan tyvärr inte visa några bilder från konserten för er läsare. "

Vafan? Man kan ju liksom undra varför hon har detta avtal, kanske för att media är påverkade av att försötöra hennes liv genom att visa skandal bilder och negativt sortiment om Britney Spears Underliv? Men kom igen! Media vet mycket väl varför Britney Spears gör som hon gör.

Aftonbladet förvånar mig mer och mer.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hejsan, vad gör du då?

2009-07-12 @ 05:53:38
URL: http://marrwie.blogg.se/
Postat av: marie

Aha okej, jag ska sova nu.

2009-07-13 @ 03:09:23
URL: http://marrwie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0