Snart ska man nog väll...

...ändå lägga sig, sängen ser grymt lockande ut härifrån bara ligga och sova fast ska vakna kring 10 har jag bestämt. Ska fixa lite ärenden åt bloggen och äta och fixa och lite så sen ska jag Annica och typ resten av vännerna bada vid åsarna (typ rapatjärn enligt Annica) Och sen på kvällen ska jag vara hemma med David. Och på Onsdag ska jag till LULEÅ :D  ska bli kul att få se lite mer nytt än bara gamla fula och äckliga Arjeplog ska köpa två BJ's där och frysboxen ska med ska ha med mig en hem ska köpa Cookie Dough och Phish Food tror jag då. (: Ska bli kul iaf. Är grymt trött just nu. Ska nog sova om ett tag eller nu ska bara borsta....

Haha :)

Har vart med vänenrna nu ett tag och nu är jag hemma fått pengar, böcker, kläder, the sims 3 och studsmattan (sen tidigare då) och kläder och får lite mer på min fest någon gång senare. :) Nu har mamma kommit hem vi ska äta mat och sen ska vi fika vilket innebär: Tårta, glass, godis, chips popcorn och läsk :D Ska bli kul men nu ska jag ut och steka i solen :) ha de bäst! :D

Blev mycket grattis men


(Vet har redan laddat upp den här bilden men har ingen annan)

Haha det blev lite väl mycket grattis men idag fyller jag faktiskt år! :D 13 år Oh Yeah känns helt sjukt vad tiden går snabbt :O Men samtidigt kul. Så nu får ni allt ta och säga grattis mina vänner den här dagen ska bli perfekt. :D

Är på toppen humör! :D



GRATTIS ALLA NOMINERADE

Har gjort en topp tio lista på bloggar jag tycker är bäst, interesantast/ snyggast osv. här kommer den:



Nominerad list-etta : ~ Egoinas Värld ~

länk:  Klicka Här!



Tillbaks ifrån spongarna

Phu! Det var jobbigare än jag trodde för fan typ 4km bara att åka dit oh det låg utanför arjeplog -.- Aja ska som lovat ladda in bilder nu blir rätt många tror jag xD så detta blir ett långt inlägg:


Min kamera försämrar bilderna något så jävulskt men iaf. Spongarna :)


Störd


Interesant bild på mitt skrev och cykeln.


Blommor.


Skål!



Bro



Vatten (Här satt jag på en stor sten xD )



Mer blommor



Karta över hela spongarna och Vauka Rundan som är ca. några mil. ( -.- )


Var utanför "Arjeplog" som sagt.

Aja ska ut och hoppa studsmatta nu har fått för mig att det ska vara bra för kondisen ( vet att det inte är det så dumförklara mig inte :P)

Ching Chong!




Mysigt väder ute =)


Hehe inaktivt goes FTW. Nejmen idag har jag bara vart hemma och slöat och gjort absolut ingenting! Bestämt mig även för att jag ska ut och springa 2 gånger i veckan men har inte orkat med det ännu men jag menar det kan ju liksom vara bra att få bättre kondis nu när man ska börja 7an och det blir svårare idrotts grejjer och psykkdkdhje. Aja funderar på att ta med cykeln ut och cykla en sväng till början av spångarna och bara sitta och ta det lugnt.. Och hur i helvete ska man ta det lugnt med alla myggen i en skog? xD Jag tänkte tipsa er som hatar mygg-fästingar och andra stickande varelser att använda "MyggA - Roll on" Det är typ som en roll on grejs fast man ska typ bara dra två sträck på kroppsdelar (etc. Armar, ben) Och sen kommer inte ett ända djur och biter än :) Testa det är det bästa mot mygg iaf. ;)

Aja ska ut och cykla snart kameran följer med ofc! ;) Kanske laddar in bilder sen ses!

Vad ska man hitta på..

Ja snart ringer väll Rebecca, vi ska och bada på kraja men det blir bara vi för Josef är ute med båten Annica är i östersund och Tobbe och Jocke surar och Andre är handikappad. Men det blir säkert kul ändå. Så ska väll spendera resten av dagen där. För er som inte bor här så kan jag säga att kraja är ett rätt stort sommar hotell/camping och underhållnings plats finns hoppborgar trampbilar lekplatser pooler och lite annat där caféer och resturanger. Men iaf. så ska vi på badet dit snart. Ehm.. Jag kom på att jag inte ätit någon frukost idag så det kan man göra nu. :P  Ska fundera ut lite grejor till bloggen ikväll det blir en överraskning till imorgon! Kanske bloggar mer sedan! Ut och njut av solen nu!

Ses!

R.I.P MICHAEL JACKSON

Ja idag vid lunchtid fick Michael Jackson "hjärtstopp" och han kunde inte andas när ambulans männen kom. Jag säger bara Rest In Peace du har det bra där du är nu, Han kommer bli en legend.

Läs mer på aftonbladet: Klicka här för att läsa mer om: Michael Jackson's död

Aja godnatt ska bada imorgon (troligtvis) så chingchong hejdå!

Finn Ett Fel!

Laddar upp en till sådanhär dom är roliga att göra:


Utsliten

Ja nu är jag riktigt trött haha :P Sov 6timmar inatt men det var för att vi sovde över hos Annica och hennes farsa väckte oss typ 12 och vi hade somnat typ 6. :P Aja iaf. när jag kom hem städade jag i hela köket och tro mig det var jäääkligt mycket att göra. Puh.. vet inte vad jag ska skriva om riktigt men vill skriva av mig lite känns det som.. Just nu lyssnar jag på "tjena tjena (Årets solbränna)" Som även sägs vara årets sommarplåga lyssna på den! Låten är gjord av DJ Pish. ^^ Nog snackat om det.. Jag måste bara tillägga: I LOVE TWILIGHT! <3 Det finns seriöst INGET bättre på hela jorden. Här är en av dom nya trailer-bilderna till New Moon (2a filmen till twilight saga för tröga).



Simons Cat 'Let me in'.

Har även skapat några kategorier även en YouTube kategori för jag lägger in mycket ifrån Youtube på bloggen. ^^



Finn ett fel

Det är ganska lätt jag vet men det handlar mer om att göra något i GIMP. Och jag vet blogg.se förstör kvallan på bilderna kan därför inte förstora bilden.

Nå vad är felet?

Ny design - By HelenaWj

Ja som ni ser så byter jag ständigt design men nu ska jag ha den här ett bra tag. :P Stort tack till Helena som fixade den åt mig all credit går till henne kolla gärna in hennes blogg: www.helenawj.blogg.se. Och som ni ser i headern har jag bestämt mig för att ge ut mitt utséende och ja det är såhär jag ser ut :P vet inte vad vissa MSN-vänner kommer tycka men jag bryr mig inte ett skit faktiskt. :) Jag ska bli aktivare jag lovar och återigen tack till Helena. :)

Tråkigt..

Just nu har jag tråkigt.. Okej jag ska sluta att klaga på att folk far omkring och sådant shit för jag ska själv bort en månad på semester. Men ja nu far typ alla bort.. :( Ni är väldigt dåliga på att kommentera.. :P Och jag på att uppdatera så om jag uppdaterar oftare får ni kommentera mer. (:   Ikväll ska vi vara med josefines familj och grilla och sådant :) Ska bli skitkul och gott! (Även om Josefine har 100gånger mer IQ än mig så är det lika jobbigt för båda, haha). Aja ska nog gå och äta något nu uppar sen. ^^

Men nu får det dumsatan vara nog!

Nu är jag jääääkligt less på det här vädret seriöst det är JUNI sommarlov ni vet bada och så det var för fan 4 grader igår när jag kom hem! -.- Och det regnar typ hela tiden! -.- Jag hatar vädret just nu men det är väll självklart? Så fort det blir sommarlov så ska det börja regna. -.- Aja idag ska vi ha spelkväll hemma hos Annica ska bli kul om alla kommer, ska även köpa mjukglass idag. (: Ska bli gött. Aja det var allt jag hade att säga för den här gången jag har bloggtorka som ni vet och jag får dåligt samvete om jag inte uppdaterar bloggen men jag har ju inget att skriva.

Aja, Ha det bäst ;)

Finn ett fel.

Jag har sett på några ställen att dom kör ett finn ett fel ibland så jag gör det nu.


Nå vad är felet?

The Italian Man Who went to Malta.


Jag är förvirrad.

Ja godmorgon då idag är det sommarlov, och som rubriken säger är jag grymt förvirrad. Innan jag började 6an var jag en helt annan person. Jag var uppkäftig och hade en väldigt stor egoism. Kanske har kvar lite av det med att vara uppkäftig men jag är nöjd. Jag är förvånad att jag anpassat mig så mycket i personlighet. Och jag..är inte jag längre det är väll den enda nackdelen utan ja.. kommer låta vrickat nu men det här ÄR INTE mig. Men jag trivs ändå även om jag vart tvungen att anpassa mig efter det här stället så jag är nöjd med kompisar och vänner och liknande. Men nu 1år senare går jag ut sexan och ska börja sjuan! Jag är inte heller säker på om jag gillar det här med sommarlovet eftersom att alla kommer typ vara borta även om jag också kommer vara borta en lång tid. Och sen när vi börjar sjuan kommer jag bli så jävla mobbad. Men iaf. Nu ska jag förbereda mig och gå till skolavslutningen.

hejdå

Happy Tree Friends


Sista skolda'n !

YIES! Äntligen sista skoldagen! Imorgon har vi avslutning och sedan ska jag hem och äta tårta och mysa sedan ska jag och några kompisar fira med mjukglass och på kvällen så ska vi antagligen lana dotA. ^^ Idag har det inte hänt så mycket faktiskt vi har bara städat klassrummet osv. Btw. igår glömde jag berätta att vi satt upp en studsmatta vi köpt och även the sims 3 ^^ längtar som fan tills det kommer. ^^ Med förutsättningarna att mitt grafikkort inte kommer palla får jag v'll fixa ett nytt. Aja inaktiv och god de är jag det! Bloggar imorgon innan jag far till skolavslutningen!

Hallou

Hejsan hejsan ett tag sen. (men näe) Aja jag hinner faktiskt inte skriva så mycket, och ja jag vet vill jag ha besök osv. måste man vara aktiv ska försöka ett tag till. ^^ Aja ville tipsa om ett skitbra spel!

Nämligen Platform Racing 2 på Jesper.nu!
http://www.jesper.nu/onlinespel/Action/4737-Platform_racing_2/
(klicka, sidan öppnas i nytt fönster)

Aja i spelet möter man andra från hela världen och man är typ en person och man vinner olika saker och levlar osv. Skitbra spel och ett jäkligt bra tidsfördriv man tröttnar inte så lätt heller. (Går att nöta en hel fredagskväll).

Dock krävs medlemskap men det är gratis och tar bara typ 20 sek. är bara typ 4 formulär.

Bilder:

"Lobbyn"


"en bana, ps. min gubbe :P )

aja hejdå!

Måndag






Hejhej nu igen :P Ni är dåliga på att besöka och kommentera vill jag bara tilläga. Idag har vart en tråkig dag med tråkiga lektioner och damp bild i slutet. Aja iaf. Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska göra för jag märker ganska kraftigt hur besöken på bloggen sjunker och så.. Och hur ska jag skriva så interessant som möjligt för att få folk att börja läsa den? Och vad kan jag skriva om typ? För det är ju oftast tjejer som bloggar men då har dom ju dock fler ämnen typ som "dagens outfit" och sina klädproblem. Sen så är det ju så att jag har väldigt dålig fantasi så det mesta utav denna bloggen är från andra bloggar som jag sett, och även läser. Är det kanske roligare med fler bilder? Aja jag ska försöka förbättra mig med skrivandet och att vara aktiv. :P Aja det var iaf. allt jag hade att säga, lägger in lite bilder ifrån dagen.

Den hamnade där uppe:P skakis bild i klassrummet. Nej nu ska jag ut och fota på gården. :P

Hehe sitter vid skolan nu

Jag sitter på skolans dator nu men kan inte skriva mer.. Annars kommer kicki grilla mig (hon vet att jag inte sitter här nu :P )

RSS 2.0