Måndag Morgon

Hej allihopa skabbig morgonbild jag vet men ska duscha och fixa till håret. Inatt sov jag väldigt bra faktiskt drömde konstiga drömmar typ springa in i en biosalong och sen ut igen och vakna liksom. Äter "fusk-frukost" nu alltså kladdkaka med topping på och det är gott men ändå "fusk-frukost" haha måste äta nyttigare.. : ) Måste duscha nu och sen fixa mig och sedan gå till skolan så jag hinner inte skriva så himla mycket nu.. Föresten! Imorgon är det skolfotografering måste fixa mig lite extra då men jag brukar alltid göra konstiga grimarser utan att göra det med flit på skolfoton... :/ Men måste iaf. gå nu!

Heeeejdå!

Pia Svensson du förvånar mig mer och mer.

Läs rubriken.

Hemma igen!

Hej allihopa är hemma ifrån skollägret nu! Det har vart kul men det är självklart skönt att vara hemma igen. Jag har tänkt lite på det här att jag byter designer och så jämnt.. Men jag har iaf funderat länge nu på ett bloggbyte för namnet "Malacolife" är inte bra men jag vet inte riktigt vad jag ska ta så ni får välja. Efter det här så ska jag storsatsa på bloggen genom lite hjälp av min kusins kompis som känner en som även är i sammarbete med Kissie osv. (Alltså har hjälpt henne) Inte säkert att det går men försöka kan man ju.. Alternativen ni har att välja på är:

1. Robert Cayden
2. Cayden
3. Robert C
4. (något ni kommer på)

KOMMENTERA!

Hejdå! Syns om 3dagar!

Hej igen sorry för den dåliga uppdateringen men har haft fullt upp, idag ska vi med årskurs 7 åka på något liknande läger och typ bo i stugor och grilla bestiga något fjäll osv osv. Vi kommer vara där tills Fredag och kommer då hem. å jag komemr tyvärr inte kunna blogga men har bråttom ska möta Hanna vid korningen om 10min! Vi hörs!

Byebye mini-paj

måndag morgon


Såhär ser jag ut idag.

Godmorgon alla läsare sitter med en tandborste i munnen (i skrivande stund). Ska snart möte upp Josse och Evelina vi ska gå till skolan med varandra idag. Inatt har jag sovit få se.. typ en halvtimma? Värtsa natten i år,hitils iaf.  Så då bestämde jag för att jag skulle kolla igenom gamla mappar och böcker om då jag gick i 3an/4an på min förra skola och det var kul att läsa och..det var så roligt på den tiden minns jag. Jag har inte så mycket att skriva om nu och inga känslor att uttrycka så jag skriver väll inget mer.
Få ta dagen som den kommer.

Hejsan svejsan banan froumagé

Sanningen om min flytt till Arjeplog.

Censurerat....personliga uppgifter.

Sommaren 2009.


Veckans Diss Lista:
1. Personer som tror sig vara kända och bäst i allt.
2. Personer som försöker vara ädla, men i verkligheten är bimbos.
3. Personer som skriker,bråkar och tror att allt handlar om dem själva.
4. Skolan.

Veckans Hiss Lista:
1. Personer som förlåter andra.
2. Personer som är omtänksamma.
3. Äkta vänner.


Fredag: Luncha på kraja, festa

Godmorgon!
Jag har lite bråttom nu för ska duscha och göra mig iordning tills mamma hämtar mig vi ska luncha på kraja, gott! Idag är det i helhet sista dagen av frihet. För helgen räknas ju inte. :P Och det suger att börja skolan men det är väll något vi alla får leva med även om det kommer gå lite skakigt för mig i början (förklarar en annan gång). Ikväll är det fest hos Tobbe och det ska iaf. bli kul. Nu måste jag gå och dusha men vi hörs!

Chingchong

Sockersug.

Hej som jag förmodligen nämnde igår så ska jag sluta med godis och snacks mm. och endast käka lite grann på fester och ibland på lördagar. Sen ska jag leva på Tuggumi och Äppelcider vinäger. Har ju läst på internet att det ska hjälpa mot sockersug, man blandar det typ med vatten så, testa kan man ju. Iaf. Jag är hungrig ska nog göra nudlar eller något annat. Men jag ska försöka fixa photoshop för det är behövligt GIMP är för...för dåligt. Aja skriver mer sen och jag vet att jag skriver korta inlägg men jag kommer inte på något att skriva om.


Aja ha det bra så länge!

Oj justja jag har ju en blogg också!

Något slog mig om att jag inte bloggat idag så jag bloggar lite nu, men det är Annicas fel egentligen. För jag hann inte blogga innan hon ringde till mig. :D Men ja idag har vi bara tråkat runt och ingen har ringt oss och så blabla. Ikväll ska vi lana. : ) Det ska bli kul och idag ska vi äta massor skit och sen har vi slagit läfte på endast godis och chips mm. på lördagar. Vet någon om något bra sätt för att stoppa sockersug? Skulle behöva hjälp med det. Jag väger typ 55kg nu.. Och jag ska börja springa på morgonen innan skolan börjar också. :)

Allt för mig, leverpastej!

Filmtajm!

Nu är det dags för filmtajm och jag är laddad! : D

Dålig kvalla, Dåliga kalorier <333






Pacman

Har inte hunnit sätta igång filmer och sådant än kommer göra det inom den snaraste timmen! Under tiden spelar jag Pacman och ja jag har humor.



Chokladbollar

Hej allihopa! Jag skulle göra chokladbollar nyss men det blev för "vattningt så dem gick ej att forma så mamma fick ta över istället, bäst så haha. ^^ Har tänkt lite på det här med ord som man kan säga på två eller flera olika sätt. Till ex. Negerbollar,chokladbollar och kokosbollar. Okej dåligt exempel men ändå. Har vart hemma hela dagen och ska förmodligen se på film ikväll tror det blir Hundpensionatet, Twilight (igen) och P.S. I Love You.  Ska fixa lite fika har köpt ost & nacho dip till chips och lite grönsaker aja vi får se hur detta blir. Aja nu ska jag iväg skriver ett inlägg senare innan film tajm!

Ny design!

Ny design som ni ser allihopa! Lagomt tills skolstarten. Har bestämt mig för att vara aktiv ett tag nu när skolan börjar. Vi börjar själva skolan om en vecka och jag tror att det är på Måndag alltså den 24e. Idag (hitils) Har jag bara suttit med datorn men om jag orkar sen så kanske jag är med en kompis eller något. Men jag hade inget mer att skriva nu är lite trött hejdå.

snabbt inlägg

Robert: Har du tänkt på vilka konstiga händer katter har?
Annica: för det första katter har inga händer

paranoida personen som jag avr med idag (inte rebecca) ni som bor i arjeplog vet att hon börjarpå a och har blondt hår: är irriterad

Back on track

Hej allihopa kom hem igår men kunde inte blogga var helt slut efter en hel dag på Arlanda och en massa flyg. Men jag lever iaf. det vet ni nu och jag kommer att börja blogga nu igen efter en ganska lång semester. Men jag kommer skriva om semestern senare nu ska jag se till att få något att äta haha.


heeeeej

Stranden

Har vart på internet café idag och typ badat vid stranden men idag var det typ skitvarmt i luften men i vattnet var det kallare än i Arjeplog till och med men det var typ +45 grader i luften men det kanske beror på att man vart i värmen hela dagen. :P

Nu är det bara 6 dagar det är samtidigt skönt som tråkigt typ att det mesta av lovet typ rusat iväg. Jag får typ damp att när tiden ska gå sakta så går den snabbt men när den ska gå snabbt går den jätte sakta.. Haha detta inlägget börjar bli lite ironiskt, men don't blame me jag är lite ovan vid att blogga efter så här lång tid. :P

ha det bäst! Blir troligen inget fler inlägg förens jag kommer hem :P Ska bloggbomba er alla då (er?, om någon ens läser bloggen)

Nu hoppas vi bara på att jag inte störtar med något dumt flygplan :)

Hejsansvejsan

RSS 2.0