Udda dag

Förlåt igen men jag är sämst på att uppa bloggen (: Aja idag (lördag) har jag mest varit borta i skallen typ försökt baka muffins men det blev bara deg första gången och då rengjorde jag plåten i ca. 1 timma sen försökte jag igen men samma resultat då blev jag förbannad och orkade inte skrubba igen. Då prövade jag på att göra milkshakes som blev youghurt choklad salt äcklig smak men de sket jag fullständigt i.. poppade popcorn och satte mig bakom datorskärmen och laddade ner en film ^^ nämligen "Bolt" mest för att jag hade tråkigt. Och efter det har jag typ gått rungt och vart slö hemma de har vart en sämst Lördag idag kunde inte vara med någon kompis eller vän idag :( Mamma jobbade men imorgon kan jag de. ^^

Men iaf Ska boka tid hos frissan denna veckan^^ Kan beskriva hur jag ska klippa. Jag kommer inte klippa kort utan ska tunna ut håret ganska så rejält ska ha väldigt tunt hår ska sedan klippa en snygg snelugg frissa (: Ska sedan färga håret neutral grönt inte skrikgrönt och tona ut det till svart längst ned ^^ Ni får se resultatet senare i veckan ^^

Aja ni får tycka att jag är konstig men jag ska lägga mig tidigt idag är både trött och förbannad och allmänt flummig ^^

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Typ Torsdag

Ja hej alla glada (och ledsna) Idag ahr vart en sådan där dag det inte år att bedömma hur den har vart, för ja den har vart jävligt kul men typ jag gick med Hanna till skolan vilket var kul men sen kom vi försent och de var inte så kul.. typ så har det vart hela dagen kul men alltid en nackdel.. Efter skolan iaf. gick jag och Hanna ut med Kia (hennes hund) som är ett söötefan <3 ^^ De var skitkul vi körde kurragömma bland annat.. ^^ (bild längst ner). Efter skolan var det till att fara till kyrkholmsskolan till "samhället" men när vi väll kom dit så sa ala att dom skulle plugga och Tobbe och Andre skulle tydligen följa med dom..Sen när vi ringde till Tobbe så var dom påväg till Öberget och vi bara:"VAFAN! Kom tillbaka vi kom ju just därifrån" och det hela blev massa tjorv och just innan jag tänkte gå typ några timmar senare ville tobbe och andre dit igen -.- Aja är småsur på dom och ska hålla pratförbud med dom 2 tills måndag


Kia är ett söötefan<3 idag på promenaden  (Hannas hund)



Josef är ett emobarn ^^

Nejmen ska dra och plugga historia och engelska nu hejdå!


Öbergaskolan

Hejhej ^^ Sorry för min inaktivitet men har inte orkat blogga helt seriöst ^^ Men som tur var hade killarna skridskor igåår :D Men vi har skidoor på fredaag -.- aja idag har mest vart en skitdag och lång dag också dessutom. Men idag på NO'n fick vi resultaten på våra biologi prov och gissa vad? Jag fick MVG Igen!! :) Har bara fått MVG i alla proven i vårterminen! Detta äger Yeahbest!

Bevis ^^.


Jaja har klippt ihop en "film" om Öbergaskolan (min skola) kolla på den här:



Aja måste skynda mig nu hejs!



Tisdag Morgon - IE?

Ja jag ahr nyss vaknat och var för första gången på 5000milj. år pigg. (: Idag ska jag hinna till skolan utan att komma för sent! (; Men den här datorn har damp och hänger sig hela tiden..vet inte vad det är för fel på den..måste nog systemåterställa..men jag orkar it..så jag virussöker..(mycket bättre). Ja idag väntar då Träslöjd som är kul..(: och Längdskidor som är helvete..känenr mig lite tjatig men ni förstår inte hur jobbigt det är! Typ uppförsbacke hela vägen och sen på andra halvan är det brantaste neförsbackarna hela vägen! Manb slår si och ramlar i snön hela tiden...-.- Jag vet man kanskee...borde kämpa men orka..lixom det går ändå inte... Jaja ska ladda in bilder ifrån igår^skolgården ----->





















                       Annicas Huuuuuuuuuuus...                                                                                                                               

Annicas kittey!





















Solnedgång


Förlåt för att Bilderna blev så konstigt placerade men blogg.se laggar nu så de blir lit ekonstigt..aja bilderna talar för sig själv..^^ Vi hörs senare kring 20.00...Idag ska jag åka längdskidor...Jävlar!

Idag - Sista Minuten Bloggning.

Ja jag måste dra om ca. några minuter så jag skriver ett otroligt snabbt inlägg..(seeeg) Jag hade iaf rätt..allt på schemat där nere stämde var bara något 5 minuterstjafs jag hade fel på.. Har iaf. fotat rätt mycket idag laddar in bilderna imorgon på morgonen eller sen när jag kommer hem på kvällen.. Vi får se iaf...^^ Imorgon har vi träslöjd som är rätt kul för då kan man göra i princip vad man vill under lektionen antingen jobba med kniven om man är klar med den så något valfritt..och annars sitta och smsa..dansa..eller apa sig med 60-tals glasögon eller något..jaja det är iaf kul..Men nu ska ni få höra på något förjävligt..som vrider kniven åt andra hållet i såret (det fantastiska och unika men onda hållet). Vi ska ha skidor både idag och på Fredag! :D:D:D Och när man kommer tillbaka får man sluta..trooooor du verkligen att jag kommer få komma hem innan 20.00? NEJ! Yaaaay! Det här ska bli kul! :) NOT...-.- Okej man kan tro att jag bara har fel inställning och inte ens försöker men dom backarna slår man ihjäl sig på varenda halvmeter..och det är kring få se..1 mil kanske vi åker? Och hur många gånger har lilla Rober åkt längdskidor? Få se...3! Och snart är det "lilla" Vasaloppet och då blir det typ 1000000000mil att åka -.- Jaja.. Kan inte blogga mer nu!

Godkväller!

Måndag Morgon

Ja nu ska jag blogga igen xD Jag vet att jag kanske inte är bäst på att uppdatera och blogga så mkt. men ja, jag har ju inte så mycket att blogga om (?) För mitt liv är tråkigt x) händer inte så mkt, men nu ska jag iaf skriva lite.

Men idag när jag vaknade upptäckte jag att jag hade svullna ögon..Tänkte precis fråga mamma om jag kunde få stanna hemma men då var dom visst inte svullna längre bara för att iriitera..Eller så drömde jag allt, men jag har faktiskt för första gången på typ 100 år vart glad att gå till Öberga Skolan.. Eller jag är väll inte glad för det utan mer på gott humör typ för ingenting. Har varit jävligt skönt..Har vart på bra humör sen Lördag Kväll ^^ Okej nu låter jag typ som värsta emobarnet här men ja. Fasst idag är inte en sådan där "kul och rolig dag då livet leker" dag...Det är vår längsta dag idag..eller Onsdagar slutar ju vi likadant men där har vi roligare och mindre lektioner o mer raster..Så idag är det typ jobbigast..Bra start på veckan eller? x) Men dag har vi Kicki hela dagen (helvete) och då blir det som vanligt:

08.30 - FlourSköljning
08.35 - Bänkbok
09.00 - Matte
09.50 - Rast
10.10 - Matte
10.50 - Engelska eller Svenska.
11.30 - Lunch
12.30 Musikal-Matte-Historia
14.10 - Rast
14.30 - Bild
15.30 - Slut!

Okej sådär brukar det nästan alltid bli på Måndagar ska kolla in mina gissningar på tavlan när jag komemr till skolan och fota de sen och se hur rätt jag hade..För er låter detta kanske som en lätt match men det blir ett helvetes jävla dag för mig pga. detta för jag har världens jobbigaste klass världens drygaste och jävligaste fröken och blablabla..

Men vi får se om jag bloggar efter skolan..ska kanske vara med några kompisar..Om inte dom nu dumpar mig också >.< Nejmen nu ska jag försöka hålla kvar det goda humöret hejdå!


(Läser ens någon det här? Kommentera!)

Vårtecken = Förgäves

Ja jag har nyss varit ute och försökt övertyga mig själv om att något vårtecken borde de väll finnas...Så ja jag gick ut och allt..och vad hitta jag? Absolut ingenting =) så jag gick till skogen och satte mig på ett kklätterställ och surade och fotade allt och en ekorre..som fick dålig skärpa..aja här är några av bilderna.


Men jag bloggar mer senare (= Ska äta strax.

Vi hörs!


Vad ska man nu hitta på?


Jag älskar Kalles! Ända kiosken i piss arjeplog!

Ja jag såg nyss Robinson 09. Det var väll helt okej men jag tyckte att fel person åkte ut..Gillade nämligen inte Beatrice från Arvidsjaur typ.. x) Inte just av den anledningen då. Jag gillar Arvidsjaur mycket mysigare än piss arjeplog..bara snö och ingen civil människa som vet vad stad betyder..-.- aja jag har brist på bloggämnenvet inte vad jag ska blogga om..Och vad ska jag hitta på under kvällen?  (: Har tråekigt..i brist på samtal och allt..Vill bara ta flyget till Göteborg och inte återvända ens en gång...Saknar alla vänner i gbg..^^ Aja nu ska jag leta efter något roligt att blogga om! Hejs så länge.

Clocky! :D

Haha hittade en skitrolig väckarklocka jag vill ha! :D
"Clocky:"
"Svårt och tungt att komma upp på morgonen? Tycker du om att ligga och dra dig istället för att gå upp till
jobbet/skolan/livet? Händer det att du helt enkelt stänger av klockan och sover vidare? Med Clocky kommer du alltid upp i tid!

När alarmet går skuttar han ner från ditt nattduksbord och ilar pipande runt på golvet i ett försök att hitta en säker plats att föra oväsen på. Och han slutar inte förrän du går upp och stänger av honom. Som en blandning av ett marsvin, din mamma och en vanlig klocka alltså. Sovmorgon byts mot punktlighet och du har till slut blivit en god samhällsmedborgare. Tack Clocky!

Väljer du att aktivera snooze-funktionen ger Clocky dig en chans att trycka på snooze eller stänga av alarmet. Trycker du på snooze ilar han obönhörligen iväg på andra ringningen!

Clocky finns i fägerna Choklad, Senap, Mandel (vit skalad mandel!) och Aqua.
"

Måste ha!!! :D
 
Läs mer på: http://www.coolstuff.se/Clocky




Fredag Kväll

Dagen blev väll ändå ganska okej drog till jocke och var där till klockan 6 som skulle typ till Galtisjaur så.. Och jag skulle på träffen då vi ännu en gång skulle springa runt och fota KUL?! Aja ska troligen till galtis imorgon..får se hur det går då..tror iaf. att jag kommer slå ihjäl mig ^^ (det kommer jag). men vi får se om jag ens far det låter inte så genomtänkt..aja jag är trött...it konstigt med tanke på att jag vaknade typ halv6 men ja! det e int ekul har redan somnat typ 3 gånger..jeg vil hae skyjumpers!

Bloggtoppen och Längdåkning!

Ja idag blåste det något så in i fruktansvärt och självklart skulle vi åka längdskidor 5km då och det var jävlit mycket längre än det. Jag ramlade få se..80 gånger per meter typ.. och kom även sent till lunchen och det var jobbigt varför? Jo för jag hade ju självklart inte ätit någon frukost! >.< Annica och Rebecca  typ bråkar med mig jämt så jag fick nog och sa att det inte passade mig.. musikal.. och sedan slutade vi iaf.. sitter här nu och funderar på vad jag ska göra..med mitt liv xD ska jag återvända till "gruppen" eller ska jag skaffa nya vänner? Jag vet inte, jag är ändå typ mest mobbad på jorden så..Iaf..

Nu är jag anmäld på en sida som heter bloggtoppen.se alltså utsedd på en slags länksida med Sveriges bästa och mest besökta bloggar. Har jag besökare? Jo antagligen så har jag det enligt mina statistiker så har jag 30 000 besökare denna veckan :O Aja.. har tråkigt nu..Kommer nog bli den sämsta helgen någonsin.


Sky Jumpers!

Jag vill ha sådana rebecca har sådanna och jag o annica kanske ska köpa. Det är typ några saker man spänner fast på skorna och sen hoppar man x) Men dom er ganska dyra (för mig som betalar allt själv genom mitt barnbidrag) dom kostar 1750 på Hobbex och hittar ingen annan butik så jag får väll spara till sommaren då..^^ här kommer lite bilder:


Fredag Morgon

Godmorgon ^^ Äntligen så är det Fredag! Typ längtat efter helgen i en vecka nu haha. Det enda sura med dagen är väll skola ofc. Men på fredagar borde man få vara ledig vi gör typ inget förutom åka skridskor kolla på film äta och sen prata lite om veckan...>.< lika bra att man stannar hemma då nu vavavavava? >.< Aja... det blir ju ändå helg..men nu ska jag göra frukost till mig själv är hungrig kanske hinner blogga ett inlägg innan skolan igen (: hejj!



Två fina bilder jag tagit (:

Godnatt.

Shit jag är aptrött..kanske för att jag vaknade kring 5.00 imorse men det var avisktligt för mitt hår var typ afro. Eller som min bror säger "Du är ful jag ska förstöra dig, emo" (han vet inte vad emo betyder han vet bara attt det är något dumt enligt hans kompisar..-.- Aja jag är trött nu men jag vill ha nya sommarkläder..har typ inte så många fina..Och jag vill klippa mig och färga håret..får färga håret grönt för Mamma om jag vill...Ska iaf. tänka på saken..(: aja

Godnatt!

Inaktivitet

Ursäkta min inaktivitet men vi har haft massor med skit den här veckan så.. Våran dryga-fan lärare är sjuk äntligen! YES! Men vi har vikarie och det är inte heller kul :( typ alla kastar sudd och spottar och massor skit..-.- jobbigt att bara behöva gå till skolan..Vi har haft ett ganska så stort biologi prov idag..gick väll rätt bra hoppas på VG+ eller MVG såklart.. Det har bara vart en tråkig flummig och tråkig dag idag egentligen..och Torsdagar och Fredagar gör man inget vettigt typ bara far runt mellan kyrkholmskolan och tillbaka till öberga hela tiden typ 3000 ggr och med 5 minuters lektioner och sen slutar man typ ganska tidigt...vilket är skönt men skoldagarna är iaf. jobbiga o onödiga tycker då jag..Och äntligen! Nu har vi slutat med biologi i grupp 1 (min grupp) och ska byta till Kemi tills sommarlovet! :D Okej kemi kanske inte heller är kul men biologi är det tråkigaste ämnet till och med Matte är roligare! BIOLOGI SUGER!! Aja nu är det över iaf.. nu kommer lite bilder x)

Hanna och Moiz

Hanna och Moiiz.

matte -.-
matte -.-


På fotouppdrag - Järnia

Jag kom tvåa i tävlingen x)

nejmen vi hörs senare! ;) bloggar kanske då! (:



Jaaaaa!!! Malena till moskva!

Ja nu står det klart och tydligt! Malena Ernman - La voix är sveriges vinnarlåt 2009 och ska representera oss i den stora europieska tävlingen Eurovision Song Contest

Aja nu lanar vi internet eftersom ingen har lust att spela onlinespel. Haha nu sjunger rebecca och annica i mun på varandra och det låter ungefär såhär:

Idag smäller det!

Japp (okej ska sluta melodifestival blogga hela tiden) idag avgörs det över vem som vinner melodifestivalen2009. Vem tror du kommer vinna? Jag chansar på Caroline Af Ugglas och Malena ernman - La voix men även zelmerlöw, alcazar och Emilia är små favoriter. Jaja det ska iaf. bli väldigt interesant att få se.

Förutom att det är final idag så ska jag,Annica och Rebecca lana hemma hos mig ikväll blir väll rätt så kul om inte mamma skämmer ut mig som hon brukar..Dom har nämligen aldrig varit hemma hos mig förut..:P Just utav den anledningen. Men dom komemr snart bara för att lämmna datorerna..ska snart ut och fota men ska städa lite till och så.. (; jaja får blogga mer senare!

arjeplogs brasan

- En gammal bild jag tog innan snön föll. :P (Arjeplog vid fontänen)

Vad har hänt under finalveckan?Jo detta..

Här kommer lite nyheter från melodifestivalen -final veckan som kan vara lite interesanta och imponerande.
.
Ja som ni ser nu har måns populäritet sjunkit rejält medans malena alcazar och caroline är storfavoriter! Det är alltså kring 3miljoner läsare som röstat.


Just det! Caroline af Ugglas var med i en seriekrock i en taxi i helgen och hon skadade nacken men överlevde.
"Jag trodde att det var kört, jag tänkte på min familj och alla mina vänner". Men af Ugglas uppträder ändå trots läkarnas order.


Just det nu tror de flesta att den här populära sångerskan har en chans i eurovision. Malena börjar komma ikapp ugglas.


Japp, vi har många dubbelgångare i Eurovision. Det menas med att det är många låtar som är ungefär exakt likadana. Saken är den att de flesta artister som är dubbelgångare är oftast kända i hela Europa vilket inte ger en chans till dessa svenskarna.



Ja det var iaf. allt vill ni läsa mer gå in på http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/ . Aja nu ska jag göra mig iordning för skola imorgon är det helg! :D Har redan längtat skitmycket på första veckan -.- aja vi synes!

PS. Blir ingen film idag eftersom ni fick dessa artiklarna men ikväll kanske.. DS.


Sent inlägg

Förlåt att jag inte har hunnit att blogga idag förräns nu men läste lite melodifestivalnyheter som kan vara interesanta skriver om dem imorgon eftersom att jag varken orkar eller får publishme bild funkton att funka just nu.. Jaja jag har väll haft en rät så okej dag var hemma eftermiddagen efter skolan..ujujuj Vi har biologiprov på Onsdag.. Aja vi ska typ lana hos mig under helgen typ jag å Annica och kanske Helena och Latte med.. Rebecca ska till Vougga den helgen..:( skit också aja kan ju bli kul ändå! Just nu ör jag lite förrvirrad när det gäller kompisar vilka som är "de rätta" valet. Men jag orkar inte bry mig om de nu..Jag är trött x) ska nog ta och lägga mig nu. Men är faktiskt lite less inget bra har hänt mig sedan typ Januari typ bara bråk o tjafs..Hoppas nu på bättre tider.. jaja. Vill klippa mig nu för jag får ju färga håret också.. och många blir chokade över detta men jag vill faktiskt färga grönt inte så jätte skrikigt men jag tycker iaf att det blir fränt. Aja godnatt o ha de gött!

Caroline Af Ugglas -  Snälla snälla:


Hon är finalist favorit av 3 miljoner tv röstare. Hon är rolig hon är cool. Hon har ett eget genre i Moskva, Kan detta blir mer än bra? Hoppas hon går vidare 10/10

Go'kväll

Hinner inte blogga så mycket nu ska strax dra och lägga mig är trött vaknade tidigt, så jag bloggar mer om provet imorgon men ska betygsätta en finalist som lovat.

Måns Zelmerlöw - Hope And Glory:

Betyg 9/10
Recension: Bra upptämpo med mycket fart och har även chans att vinna!

Godmorgon, Matteprov!

Ja godmorgon förlåt för att jag inte bloggade något igår skrev ett inlägg som aldrig publicerades.. Aja.. Jag har vaknat för en dryg timma sedan och jag har som sagt matteprov första lektion utan återvändo. Jag sitter och småpluggar och skriver just nu. Men jag hinner nog inte blogga mer. Jag har bestämt mig för att varje dag publicera 1-2 klipp från melodifestivalens finalister och ge betyg  av 10 möjliga.

Dagens Morgon Video(kommer en på kvällen också) :

Bidraget får 6/10

Bad Shit Day

Har haft min så kallade "Shit Day" som jag har något emallan och jag hatar det. Idag var en sådan dag vaknade upp tidigt och slog i skallen och kollapsa..åt sedan frukost fortfarande blind och fixa dom dumma låt texterna som tog hela morgonen att fixa. Gick sedan till skolan halvsovande och blev 5 min försenad..Morgonen var okej men sedan så blev det värre frammåt efter lunch blev det lite jobbigare halkade och slog mig och det gjorde skitont i knäskovlan. Sedan så fick Latte, Eve, Josse och Hanna Å för sig att dom skulle ta min mössa och dra i mitt hår och då gjorde jag en överdrift och drog rätt så hårt i Hannas hår och då blev vi osams..Sen när skolan var slut så kastade Ola L en 5 kilos snöboll i fejset på mig och den var av is..AJ! Sen gick jag hem och då skulle man ju självklart arbeta.. Skotta nysnö ute på gården och sen skulle jag duscha vilket drog ut sig till en timmas duschning sedan plugga matteprov..YEY!  Jag är bara allmänt trött nu och hoppas på att det blir en bättre dag imorgon.. Just ja har ju bråkat med ett par kompisar också..Men jag orkar inte hålla på nu.. bloggar mer imorgon är trött nu..

Vi Hörs!

Skola imorgon

Min nya DC keps!

Godmorgon! Jag har haft en ganska hetsig morgon har laddat ner eller "försöker" ladda ner Photoshop Cs4.. För någon halvtimme sedan körde mamma mig till marknaden för jag hade behov av en DC keps (Bilden bredvid) men den är ljusblå men på bilden blev den vit...aja :P

Idag kan jag inte vara med någon men jag orkar inte heller det är ju sista dagen på sportlovet..:( Imorgon är det äckel skola..Min förra skola var väll helt okej och rolig att gå till ibland men denna..Nej usch fy den är så tråkig min klass är så jobbig ,och mina kompisar ställer bara till med problem.. Vet inte vad jag ska göra

Ang. Melodifestivalen igår (Andra chansen) som var igår var väll ganska bra förutom att hon där grekiska Sofia med Alla gick vidare det hade vart bättre om Amy gick vidare. Många har klagat på att Caroline af Ugglas gick vidare men hon är ju rolig för sjutton och hennes låt är typ bäst! Men jatycker väll vad dom vill..

Får blogga senare nu ska jag försöka fixa Photoshop skiten!

Dagens video:



Ny design!

Hej alla glada. Jag har fått en ny design av en vän jag träffat på nätet han kan sådant på nätet kallas han även "Nascar", Han jobbar även för SMF du kan läsa mer om den sidan här: www.simplemachines.org/ . Aja jag tog bort dom gamla oseriösa inläggen. Idag är det iaf. lördag och det är Arjeplogs marknad ute nu. Jag ska snart gå dit med Tobias, Sara, Jocke, Josef och Andre... Så det blir nog kul..men jag är pank så tror inte jag kommer kunna köpa så mycket ^^.. Aja får blogga mer senare!

Dagens Videoklipp:


RSS 2.0