Tillbaka (:

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka från göteborg eller..nja var tillbaka i fredags men inte orkat/hunnit skriva så mycket. Jag kommer som sagt var inte skriva om vad jag gjort i göteborg här för det skulle ta tusen år :P Men om vissa har tur så har dom min bilddagbok för där har jag skrivit odetaljerat om vad jag gjort. Men idag har jag vart med kompisar och bara softat och så. ^^ Vi har börjat till en film som dom har på skolan och jag är huvudperson i den. Den handlar typ om att jag flyttar upp hit ifrån göteborg och typ blir vän med några som typ super och röker och slåss o sånt shit och så hamnar jag med i grupptrycket men i slutet så väljer jag att sluta med allt shit och flyttar härifrån. :P Men det händer mycket mer iaf.. :P Nu ska jag nog snart gå och läsa "När jag hör din röst" har köpt den i göteborg och den är tvåan på serien "twilight" - "om jag kunde drömma" på svenska. Har även köpt trean "ljudet av ditt hjärta".

Och jusstja! Alice Svensson hon som kom tvåa i idol 2008 som fortfarande är min idol ( :P ) har släppt en debutsingel vilket innebär att om låten blir en "hit" så kommer hon släppa platta. ^^ Så säg åt dina nära och kära och dig själv att rösta på svensktoppen eller liknande efter hennes låt och "önska" hennes låtar på olika radio stationer! (:

Lyssna på låten "Lady Luck" här:


Aja godnatt! (:

Godnatt

Godnatt alla har inte vart så aktiv men har inte orkat skriva om så mycket då jag har bloggtorka.. Kolla på den här videon:





Aja godnatt! Bloggar ett inlägg innan jag far till göteborg.

Arvidsjaur tour

Hehe bloggade inget igår men då hann jag inte riktigt med allt men vi var vid spångarna (jag, linda, sara och nicklas)  här är lite bilder från igår då.


 Och idag var jag i arvidsjaur med mamma skull kolla en lungröntgen på sjukan där och efter det så handlade vi lite grejjor och jag köpte detta:



Saker:
1. En nike kofta.
2. En ny hjälm
3. En stor burk med godis :D
4. Tomma cd'n att bränna musik och filmer på (:
5. 2st "björn" godis askar.
6. 3st halstablett mojjser.

Aja kanske ska spara pengar inför göteborg (vi far ju imorgon?) men när jag ändå var i arvidsjaur kunde jag inte motstå lite mojser och godis grejjer och sådant kan jag ha med mig på resan. (:

Aja ska bränna twilight på dvd nu hejs! (:

Sista inlägget idag (:

Nu är detta nog detta det sista inlägget idag imorgon ska jag göra lite grejer (: Typ vara med vänner  packa lite till gbg och sånt shit (:

Har fastnat på Johan Palms nya singel Emma-lee mobba mig om ni vill men jag står dock fortarande kvar vid den åsikten lyssna på den här:

Johan Palm - Emma-Lee:


Aja godnatt alla läsare (om jag nu har några)

Onsdag

Ursäkta för det sena inlägget men har slöat mest hela dagen, Onsdag idag då ska egentligen vara en seg dag men det var det inte iaf. Först typ Tyska och det var var väll okej sen hade vi lite matte träning och efter det var det matteprov fick 33/35 så fick MVG (: kändes bra. Sen så typ fick vi måla en bild på något djur i sydamerikas skogar jag valde en sådan där rolig röd/blå/gul/ papegoja ni vet. sen så hade vi NO och vi har prov veckan efter vi kommer från klassresan o justja vi är ju lediga på torsdag(imorgon/idag) och på fredag för det är typ kristi himmelfärdsdag. Sen på lördag åker vi till göteborg med klassen ;> Typ Lazerdome shopping och några gamla vänner kommer allt få sig en överraskning. ;) Men vad det är avslöjar jag tyvärr inte nu men efter för jag vet att vissa faktiskt läser den här bloggen. (: aja här är lite bilder från idag:


weii de hissar spaden i flaggstången och dom fick jävligt mycket  skäll!


Matte provet (:


Detta såg väll mums ut *host*  not..

Stenen!

Ja såhär kul kan vi ha ibland:






(:

Godnatt elle läsare (om jag nu har några) sista inlägget idag! ska plugga mer matte imorgon och kanske inte hinner blogga nå men efter skolan då jävlar.. nejmen xD aja godnatt ska rätta repitions upggifterna nu -.-

Sov hemskt och dröm om väldigt hemska saker. nejmen xD



hejmen

Letade..

..Efter kläder på internet och hittade lite på ellos och sådant känner att jag typ inte har så mycket kläder inför sommaren så ska beställa och så..

Här är några som kommer beställas.


Matteprov..

Okej tisdag...seg dag med reklamutdelning och det regnade kan jag lova er papprerna blev blöta och geggiga :D not. Aja nu sitter jag här och pluggar matteprov och som ni ser har jag gjort en ny design tidigare idag blev väldigt nöjd med den (: och tack henrik för headern! www.henklasims.webs.com om ni vill besöka hans sida. Matte är seriöst inte kul men just nu är jag på ett rätt enkelt område kan skriva upp det.

11.

En clementin väger 50g hur många behövs det för att få 1kg?

Då tänker jag såhär: om det hade vart 100g så hade det behövts 10 gånger eftersom 1000g är 1kg så då måste det vara dubbelt så mycket! alltså:

   10
x   2
------
20

Svar: 20 clementiner.

Okej haha ska sluta svammla lägger in mer sen när jag är klar med de 13454353543 tusen uppgifterna.

Godnatt - Fuck you - Lilly Allen

Godnatt alla ni som läser (: Ska lägga mig lite "tidigare" idag också är piggare på morron då (: Håller på med en ny bloggdesign så håll ut!  På tal om ingenting oj vad kul jag och hanna hade när vi hörde den här låten när vi PRAOade "fuck you lalalalalala" men den är faktiskt bra inte bara utav den ägiga orsaken.
 

Aja ska sluta svammla nu lyssna på låten! godnatt! (:

Inte min dag.

Jag kan säga såhär det var inte min dag idag, skoldagen var så seg och sen typ hände det massor saker jag for till vårdcentralen och dojm ska skicka iväg mig till Piteå. Sen så var jag med några vänner vi gjorde inte så mycket tjafsade mest och jag blev på grymt dåligt humör och även förbannad. Och nu sa min lärare att vi har prov på Onsdag och det kommer hon med på en Måndag? Smart kristin johansson. Skitsmart. Så nu måste jag nog börja plugga till typ 22.00 sen måste jag nog typ lägga mig och imorgon är ännu en hemsk dag och reklamutdelning och sen så hem och pluga vet seriöst inte ens om jag vill vara med kompisarna imorgon. Dom är alltid emot mig och jag blit alltid den som får ta skit. Aja laddar upp lite bilder nu.


igår vid spångarna


Linda när hon tappade sina nya DC-skor i vattnet men vi lyckades få upp dem iaf. (:

Ja det var typ det för mig idag hejs (:

Igång igen :)

Ja nu är då bloggen igång igen jag har som ursäkt då desigenen kanske inte är på topp men ni får väll leva med det ett tag till.  Idag är det ju måndag och måndagar är nog den segaste dagen även om den inte är segare än onsdag och blabla. På måndagar så har vi då typ våran lärare hela dan till 15.30 sen får vi sluta. Men efter det så ska jag till vårdcentralen och dom ska kolla min arm efter ett test dom gjorde så jag kanske ska ta spruta mot turberkelos (stavning) annars så kanske vi måste åka till pite. Om testet inte funkade så ska jag få behandling.. Aja kanske är med någon sedan om jag inte är helt handikappad *suck* annars är jag väll hemma och tar det lugnt. Men iaf denna veckan har vi bara 3 skoldagar sen är vi lediga torsdag och fredag och på lördag ska vi på klassresan till göteborg. Snackar mer om den sen hehe men nu får jag nog fara för inte gjort i ordning mig :P vi hörs väll senare.

Streeeess!

Snabbt stress inlägg nu! Snart ska vi till Martins Möbler (våran PRAO) med Hanna. Det är skitkul där. (: Sen ska jag komma hem och äta blogggar mer sedan! Hehe sorry för mini-bloggningen!

ett tag sen

Ja nu var det ett tag sen men kommer nog inte blogga lika ofta men ska försöka iaf. Idag hade vi PRAO på martins möbler.. Det var kul men vi fikade typ varenda halvtimma typ Punschrullar och sprite och sådant :D gott! Sen åt vi på mathörnan och så vi ska PRAOa där imorgon med. Kommer bli kul. ;) Sitter just nu hemma hos tobbe och typ lyssnar på musik och de spelar fotboll på tven och skriker som några dårar. xD Jaja kan inte blogga mer nu bloggar imorgon då jag har sovmorgon till 09.30 (halv tio). :D aja

can you ceeeep a seeecret la voooooooix!

RSS 2.0