Skyltar som är en aning bisarra..

Dessa skyltar är lite oro-väckande....

Galet??


Hur har man tänkt till här då?


Försök inte få mig att tro att detta är för miljön.


Haha, bra affär!


När reklam uppnår en 'gräns'


Allt jag hade att visa :D godnatt eller vad man nu säger är en timma före svensk tid.


Haha om ni undrar så säger jag bara ıüçğ

Haha jag är i Turkiet nu om ni inte fattat det.. Därför har jag vart inaktiv och jag kan inte skrıva mycket nu heller men ja hitils har jag badat softat och käkat typ 4 glassar per dag osv. Allt är typ skitbilligt här det fanns typ en Vattenmelon större än min egen kropp för typ 6 svenska kronor och typ wii spel som typ kostar 600 svenska kronor kostar typ 80 svenska kronor här. Men kan inte skriva så mycket nu när jag är här så det blir lite segt med bloggandet.

men hursomhelst så har jag faktıskt semester (h)

DETTA ÄR VIDRIGT AV MEDIA!

Läs:
(För er som inte vet har Britney Spears en konsär på globen 13 och 14 juli och biljetterna är utsålda men läs vad media tycker om denna turnén)


"Citat från Aftonbladet.se:

Aftonbladet kommer att fotobojkotta Britney Spears konsert. Anledningen är att arrangören vill att fotograferna skriver på ett avtal som gör att de kan förlora upphovsrätten till bilderna. Arrangören kräver också att bilderna inte får publiceras efter 30 dagar och att inga bilder får säljas vidare. Bilder som arrangören anser vara ”kränkande” för Britney Spears får inte heller publiceras. Dessutom kan fotograferna personligen hållas ansvariga om någon del av avtalet bryts. På grund av ovanstående krav tänker Aftonbladet inte fotografera konserten, och kan tyvärr inte visa några bilder från konserten för er läsare. "

Vafan? Man kan ju liksom undra varför hon har detta avtal, kanske för att media är påverkade av att försötöra hennes liv genom att visa skandal bilder och negativt sortiment om Britney Spears Underliv? Men kom igen! Media vet mycket väl varför Britney Spears gör som hon gör.

Aftonbladet förvånar mig mer och mer.

YES Man.


Har också sett YES Man när jag kom hem. Den var sjukt bra och rolig. (:
Jag gillar Jim Carrys filmer osv. typ alla är bra.  Men iaf.
filmen får 7 av 10 möjliga alltså väldigt bra.

ankaN for till stugan :(

Till inläggen där nere och ni andra som läser detta: Kommentera gärna så jag vet att någon ens gillar det ni läser.

Aja till saken nu, Anledningen till mitt dåliga bloggande är att jag har lanat hemma hos annica i typ nästan i 1,5 vecka. Haha bara vi två då. Men nu for hon till stugan.. Tråkigt haha. ^^ Vad ska man göra nu då? hehe skitkul men imorn ska jag nog baka sådana där "cupcakes". Det är typ muffins med typ någon god jordgubbs sås eller liknande och lite goda grejor på kan lägga in lite bilder. :)


Kanske inte dom "bästa" bilderna men iaf.

Ska nog lägga in en recension snart.

Dålig på att uppdatera

Hej jag vet att jag är rätt dålig på att uppdatera men det beror också på att ni är totalt värdelösa på att kommentera bara så ni vet! Och det är rätt irriterande även om jag inte skriver så interesant alla gånger så behöver jag stöd.

Allt för denna gång.

Godnatt! :)



Ja som ni ser blev det inte 5-6 inlägg för jag orkade inte och ja jag har roat mig med annat och det är ändå min blogg så. :P Ja snart vill jag lägga mig tror jag (ska sova över hos Annica). Vill inte sova bort dagen imorgon som jag brukar. Och ja bilden där ovan talar för sig själv. (:

Aja godnatt!

Hemma hos annica vi lanar

Hej jag sitter nu hmma hos Annica vi två "lanar" typ fast båda sitter med internet och spelar och photoshopar mm. så jag har tänkt blogga lite inatt typ 4-5 inlägg har jag som mål. Har tråkat ett tag och spelat på Annicas ds typ "New Super Mario Bros" okej Annica är iriterad verkar det som och det e inte kul.  ^^  Nyss sprang vi omkring och ylade om att ett av annicas grodyngel var död pga. kattrackarn men vi haderäknat fel men vi hade redan spolat ne han itoaletten aja det blev segt. xD Ska lägga in lite roliga bilder ifrån google.


Galet? :P






bloggar kanske mer.    xD

Jag har kul

Jag har kul sitter och väntar på att en film jag laddar ner ska bli klar. och sådant shit. Ska nog göra popcorn. <3 Imorgon ska jag göra middag det blir typ Falukorv,mos och egengjorda lökringar :D om ni vill veta hur man gör så följ

♥Fokis♥   Recept:

"Jag har fått in ganska många frågor om hur man friterar lökringar, så nu ska jag berätta hur man gör! Det är väldigt lätt, och om man följer detta recept så blir lökringarna väldigt goda! ♥


  • Skala gul lök och skär upp den i lagom tjocka lökringar. Vänd lökringarna i vetemjöl med lite salt i.
  •   Vänd lökringarna i uppvispat ägg och sedan i ströbröd.
  •  Fritera lökringarna i matolja tills de fått fin gyllengul färg.
  •  Klart! Dippa i någon god sås! (Jag rekommenderar aioli eller thai sweet chili!) "



Läs: http://foki.blogg.se/


Aja kanske skriver mer sen, tjingeling.



Sommar Filmen 1 - kraja dan

I sommar kommer jag och annica göra ett par filmer. :P vet jag är jättesexig när jag badar.

RSS 2.0